Estades familiars

Gaudir de l’Alberg amb habitacions petites i amb bany és ideal.

L’Alberg de Banyoles té moltes possibilitats per gaudir amb la família. A part d’un ambient molt agradable, les instal·lacions que disposem estan especialment encarades a la família: zona de jocs infantils, espai de lectura, pati…

Perquè escollir l’alberg de Banyoles

Habitacions familiars (4-6 pax)

Habitacions amb bany

Excursions de tots els nivells

Preguntes i respostes freqüents

L'Alberg

Què és un alberg?

És un allotjament pensat perquè les persones individuals, les famílies i els grups hi facin estades. Els albergs de la xarxa de la Xanascat pertanyen a la Federació Internacional d'Albergs (IYHF), una associació amb més de 50 anys d'història i que proporciona una manera de viatjar diferent arreu del món. La Federació i tots els albergs que hi formen part compleixen amb alts estàndards de qualitat, on es tenen en compte valors com ara la convivència, la tolerància i el respecte pel medi ambient. També disposa d'un conjunt de programes i activitats per fomentar el coneixement de l'entorn paisatgístic, històric i cultural de Catalunya, entre molts d'altres.

Per allotjar-me en un alberg necessito tenir el carnet d'alberguista?

No. El carnet d'alberguista és el document que ens acredita com a membres de la Federació Internacional d'Albergs (IYHF), amb més de 4.000 instal·lacions arreu del món. És un document “necessari” per allotjar-se als albergs. Però tot i així, des de la Xanascat donem la possibilitat d'utilitzar els albergs als no-socis si aboneu un suplement de 2 euros per nit.

L’alberg està sempre obert ?

Només està obert els caps de setmana de divendres a diumenge i festius .Entre setmana només obrim per a grups de mes de vint persones.

L’últim dia l’alberg tanquem a les 16h

Es pot fumar a l'alberg?

No, la normativa no ho permet.

Els albergs juvenils estan adreçats només als joves?

No, els pot utilitzar qualsevol persona de qualsevol condició, sexe, edat i nacionalitat, sempre que respecti la normativa interna dels albergs i els valors de tolerància i respecte. Però tot i així, sí que cal tenir en compte que la major part dels programes dels albergs s’adrecen als joves.

Es poden portar animals als albergs?

No, excepte gossos pigalls (gossos guia).

Ens podem portar el menjar nosaltres i cuinar-lo a l'alberg?

Disposen de servei de cuina pròpia i menjador. També hi ha servei de pícnic. Els alberguistes no disposeu de cuina, encara que si ho consulteu abans, hi ha la possibilitat que pugueu utilitzar el menjador per consumir els vostres propis aliments i escalfar-los al microones. Per motius d'higiene i seguretat no es pot utilitzar el frigorífic ni tampoc guardar aliments a les habitacions.

Reserves

Com puc fer una reserva?

Enviant un correu electrònic a l’adreça: info@albergdebanyoles.com

Com puc fer el pagament de l’estada en un alberg?

Internet: el pagament d'una part del total es fa al moment a través de transferència bancaria. La resta es pot abonar a l'alberg o per transferència. No tenim servei de targeta de crèdit

Telèfon: quan es formalitza una reserva, es rep una documentació on s'especifiquen les formes i els terminis de pagament de la reserva.

Si haig d'anul·lar la reserva, em retornen els diners?

Qualsevol usuari té dret d'anul·lar una reserva i que se li retornin els diners pagats com a bestreta, descomptant-ne les despeses de cancel·lació que s'especifiquen en les condicions generals de reserva .

En cas que els canvis en la reserva suposin menys del 10% del total reservat, no es tindrà en compte, sempre que es notifiqui abans de l’arribada.

En cas de superar el 10% s’aplicarà la tarifa de despeses d’anul·lació següent:

Període d’anul·lació (previ a l’arribada) versus Import de la despesa Abans de 60 dies... 10 € / entre 60 i 30 dies... 25% / entre 29 i 15 dies... 50% / entre 14 i 3 dies... 75% /fins a 2 dies... 100%.

 

Habitacions

Podem tenir una habitació per a nosaltres sols?

Es pot reservar les habitacions amb antelació. Si voleu una habitació privada, és recomanable que consulteu les condicions a la pròpia en el moment de fer la reserva.

A quina hora es pot ocupar l'habitació?

En general, l'entrada sempre és després de dinar, un cop s’han netejat les habitacions. Tanmateix, si arribes o arribeu abans, tenim espais específics on pots/podeu deixar-hi els equipatges.

A quina hora hem de deixar l'habitació?

A les 10.00 hores. Consulteu a recepció els caps de setmana podeu deixar fins a l’hora de marxar.

Puc dormir al mateix llit amb el meu fill/a petit/a?

La normativa exigeix que es destini un llit a cadascun dels alberguistes allotjats a la instal·lació. Tenint en compte que són individuals, no és recomanable fer-ho. Ara bé, quedarà sota la responsabilitat del pare, mare, tutor o tutora si decideix fer-ho, malgrat tenir un llit assignat.

Serveis

Hi ha servei de bugaderia?

Sí, poseu-vos en contacte amb recepció per obtenir-ne informació .

Els llençols i les tovalloles estan inclosos en el preu de l'allotjament?

Els llençols, Sí.

Les tovalloles, no, tot i que les tenim de lloguer. El preu es de 2€ per tovallola

Es pot triar el menjar dels àpats?

Tothom te el mateix menú per cada àpat . Si teniu alguna necessitat especial o diferent pel que fa a l’alimentació, us les atendrem. Però això sí, aviseu-nos amb temps si us plau!

Per als nadons, cal portar un bressol o l'alberg ja en té?

En disposem d’algun,  poseu-vos en contacte amb la vostra instal·lació a través del seu telèfon, correu electrònic per tal de consultar-ne la disponibilitat.

Hi ha armaris a les habitacions?

Sí, si necessiteu tancar cal demanar un candau algunes habitacions disposen de armaris per tancar , cal demanar prèviament.

 

Totes les habitacions tenen bany?

Sí, el nostre alberg disposa d’un lavabo, wc i dutxa a cada habitació, recomanem portar xancletes de bany.

Contacta'ns

Situat al centre urbà és perfecte per fer estades esportives de piragüisme, natació, rem... Hi ha un bon accés a l'estany i a les instal·lacions del Club Natació Banyoles. També trobaràs tot tipus d'excursions i activitats per a diferents grups-classe i famílies.

972 57 54 54

C/Mig dia 10 17820 Banyoles

info@albergdebanyoles.com